SamenMarkt op de GreenTech

Het SamenMarkt-team bevond zich drie dagen op de GreenTech om de vorderingen van het project te laten zien aan het geïnteresseerde publiek. Hier werd voor het eerst het handelsspel getoond, dat in de nabije toekomst gebruikt zal worden om meer kennis te verzamelen. Ook was projectleider Olaf van Kooten uitgenodigd hier het project te presenteren aan een groot publiek om de boodschap van de SamenMarkt verder te verspreiden. Al met al een geslaagde beurs!

20160615_140621Voorbeeld_workshop

SamenMarkt op de Greentech 2016

Samenmarkt is aanwezig op de GreenTech Amsterdam met een stand in het InnovationLAB op 14, 15 en 16 Juni. Op de Greentech zullen er meerdere workshops per dag plaatsvinden waarin spelsimulaties gespeeld worden.

Zie ook SamenMarkt Greentech

Heeft u interesse in de deelname aan een workshop kom dan vooral langs onze stand in het InnovationLAB. Ook is het mogelijk om in het onderstaande formulier alvast uw interesse aan ons te laten weten.

De Traveling Tomatoes video clip

Hier is de video-clip van de traveling tomatoes waarin de geschiedenis en mogelijke toekomst van de nederlandse tomaten markt wordt toegelicht. SamenMarkt zet zich in voor het ontwikkelen van de duurzame toekomst van de gehele glasgroenteketen.