SamenMarkt op de GreenTech

Het SamenMarkt-team bevond zich drie dagen op de GreenTech om de vorderingen van het project te laten zien aan het geïnteresseerde publiek. Hier werd voor het eerst het handelsspel getoond, dat in de nabije toekomst gebruikt zal worden om meer kennis te verzamelen. Ook was projectleider Olaf van Kooten uitgenodigd hier het project te presenteren aan een groot publiek om de boodschap van de SamenMarkt verder te verspreiden. Al met al een geslaagde beurs!

20160615_140621Voorbeeld_workshop

SamenMarkt op de Greentech 2016

Samenmarkt is aanwezig op de GreenTech Amsterdam met een stand in het InnovationLAB op 14, 15 en 16 Juni. Op de Greentech zullen er meerdere workshops per dag plaatsvinden waarin spelsimulaties gespeeld worden.

Zie ook SamenMarkt Greentech

Heeft u interesse in de deelname aan een workshop kom dan vooral langs onze stand in het InnovationLAB. Ook is het mogelijk om in het onderstaande formulier alvast uw interesse aan ons te laten weten.

De Traveling Tomatoes video clip

Hier is de video-clip van de traveling tomatoes waarin de geschiedenis en mogelijke toekomst van de nederlandse tomaten markt wordt toegelicht. SamenMarkt zet zich in voor het ontwikkelen van de duurzame toekomst van de gehele glasgroenteketen.

Bijeenkomst adviesraad SamenMarkt

Op 24 november komt de adviesraad van de SamenMarkt weer bijeen op de TU Delft om de voortgang te bewaken en ons te voorzien van zinnige informatie waarmee wij verder kunnen. De simulatie vordert gestaag. Het gaat er nu om de factoren te bepalen die de prijs beïnvloeden en hoe zwaar ze onderling wegen en hoe dat afhangt van de omstandigheden.

SamenMarkt Kick-off meeting

De SamenMarkt® kick-off meeting werd druk bezocht. Hier zijn enkele impressies van die middag.

Photo 30-09-15 14 34 07Photo 30-09-15 14 17 01Photo 30-09-15 12 32 51Photo 30-09-15 15 41 36

Enkele van de presentaties van die dag zijn als pdf te downloaden. Let op, enkele bevatten ook video’s. De presentaties zijn het beste te bekijken door ze eerst te downloaden (rechter-muisknop) en daarna met Adobe Acrobat Reader te openen.

Olaf van Kooten – Samenmarkt
Frances Brazier – SamenMarkt – een participatief systeem
Luuk van Koppen en Bob Dijkhuizen – Demonstratie Simulatie SamenMarkt